Pilarian

Kami nawiskeun Video Laryngoscope (kalayan bilah saluran, tiasa dianggo deui / tiasa dianggo), Stylet Video, Laringoskop serat optik, Bronkoskop Fleksibel (bisa dianggo deui / dibuang), Otoscope Video sareng sajabana.

Naha milih kami

Masalah anjeun bakal ditampi perhatian ati-ati sareng balesan anu gancang.

Best Sellers

Kami nawiskeun Video Laryngoscope (kalayan bilah saluran, tiasa dianggo deui / tiasa dianggo), Video Stylet sareng sajabana.

nempo leuwih

Tentang Kami

Nepi ka tungtun taun 2020, Mole Medical parantos dijual ka 5 buana

  • ad_about_left_img

Jiangsu Mole Electronic Technology Co., Ltd. (saterusna bakal disebut "Mole Médis") mangrupikeun basis produksi alat médis visual anu ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa saatos penjualan.Produk kami nyaéta CE, FDA, Koréa Kidul KFDA, sareng NMPA disatujuan sareng parantos sasuai sareng sarat pangaturan lokal.

Adhering kana "sains jeung téhnologi nyaéta gaya produktif munggaran" konsép, Mole Médis boga dua puseur R&D di Xuzhou, Shenzhen, leuwih 50 luar biasa R&D ahli klinis eminent profésional, institutes panalungtikan ilmiah, sarta universitas luhur di sakuliah dunya pikeun nganteurkeun solusi inovatif dumasar kana klinis. kabutuhan sareng eupan balik, sapertos Rumah Sakit Umum PLA Cina, Universitas Aeronautika sareng Astronautika Nanjing, Universitas Pertambangan sareng Téknologi Cina, Universitas Médis Xuzhou.

Diajar deui