Tentang Kami

Wilujeng sumping di MOLE Médis

Jiangsu Mole Electronic Technology Co., Ltd. (saterusna bakal disebut "Mole Médis") mangrupikeun basis produksi alat médis visual canggih anu ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa saatos penjualan.Produk kami nyaéta CE, FDA, Koréa Kidul KFDA, sareng NMPA disatujuan sareng parantos sasuai sareng sarat pangaturan lokal.

Adhering kana konsép "sains jeung téhnologi nyaéta kakuatan produktif munggaran", Mole Médis boga dua puseur R&D di Xuzhou, Shenzhen, leuwih 50 luar biasa R&D ahli klinis eminent profésional, institutes panalungtikan ilmiah, sarta universitas luhur di sakuliah dunya pikeun nganteurkeun solusi inovatif dumasar kana klinis. kabutuhan sareng eupan balik, sapertos Rumah Sakit Umum PLA Cina, Universitas Aeronautika sareng Astronautika Nanjing, Universitas Pertambangan sareng Téknologi Cina, Universitas Médis Xuzhou.

Mole Medical gaduh laboratorium asepsis kelas 100,000 panggedéna, bengkel produksi, laboratorium produksi di kota Xuzhou.Salaku ahli manajemén jalan napas, kami nawiskeun Video Laryngoscope (kalayan bilah saluran, tiasa dianggo deui / tiasa dianggo), Stylet Video, Laringoskop serat optik, Bronkoskop Fleksibel (bisa dianggo deui / tiasa dianggo), Otoskop Video sareng sajabana.

Kalayan kaahlian taun-taun, kami dipercaya ku sababaraha merek sareng perusahaan anu kasohor dina widang profésional.Urang investasi beurat dina panalungtikan sarta pamekaran sarta boga patén-patén urang sorangan.Kami nyayogikeun aset anu ngadukung alat, ngawas status sareng pamakean palanggan, sareng ningkatkeun layanan palanggan.

bengkel-(4)
bengkel-(3)
bengkel-(2)

KELEBIHAN KAMI

Wilujeng sumping di milih produk dina ramatloka kami, atawa babagi pikiran anjeun kalawan kami, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng sampel.Upami anjeun peryogi bantosan nalika ngotéktak pilihan anu lega, mangga ngahubungi anggota tim kami ku telepon atanapi email.Karyawan urang gaduh pangalaman puluhan taun dina ngabimbing para nasabah, sareng aranjeunna salawasna daék ngabantosan.Balanja ayeuna pikeun nyumponan sadaya kabutuhan anjeun!

Saha Urang

Simkuring gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman manufaktur.Kualitas produksina luhur.Kami gaduh pangalaman produksi profésional anu beunghar, gaya téknis anu kuat sareng alat manufaktur canggih.

Misi kami

"Kualitas luhur, harga lumrah & jasa saatos-jualan considerable" nyaeta prinsip urang, "Kapuasan Konsumén" mangrupa tujuan langgeng urang;Produk urang geus dipikawanoh lega di loba pasar di imah jeung di sakuliah dunya.

Nilai Urang

Simkuring boga reputasi alus pikeun nyadiakeun kualitas craftsmanship sarta layanan kualitas.Dina waktos anu sami, kami tetep ngajaga harga dina tingkat anu kompetitif pikeun pembeli supados aranjeunna langkung seueur kasempetan sareng kauntungan di pasar.

Produk kualitas luhur, harga terjangkau, inovatif sareng turun ka bumi.

Nepi ka tungtun taun 2020, Mole Medical parantos dijual ka 5 buana (nagara sareng daérah kalebet AS, Kanada, Jerman, Koréa Kidul, Uni Émirat Arab, Afrika Kidul jsb.)